威尼斯vns12561-vns6999威尼斯城官网

Z 办公室,老建筑里的办公空间再生

Z 办公室,老建筑里的办公空间再生

Z

  • 项目类型:金融办公室装修设计
  • 项目面积:4200m?
  • 完成时间:2019年8月

设计过程中遵循了“自然而然”的设计法则,在原本呈现出漫反射状的空间中植入了“庭”—个性格鲜明的焦点场所。具有开放视野的中庭由常规的交通“井”改造而成,除了作为竖向交通连接,同时可供人讨论、休憩。在打破了楼层之间的隔阂以后,平面流线自“庭”顺理成章地向四处展开,整体格局一目了然。新的办公空间在增进员工之间互动、提升办公效率的同时,也为日常生活植入了鲜活、自由的气息。


The design process followed the "natural" design law, in the original showing a diffuse reflection of the space implanted "courtyard" - a personality of the focal place. The atrium with open view is transformed from the conventional traffic "well", which not only serves as vertical traffic connection, but also provides discussion and rest for people. After breaking the estrangement between floors, the plane streamline from "courtyard" naturally spread out everywhere, the overall pattern is clear at a glance. The new office space not only enhances the interaction between employees and the work efficiency, but also implants a fresh and free atmosphere for daily life.




    Return 返回目录 →  ·  Work details 在线咨询此作品 →

    威尼斯vns12561|vns6999威尼斯城官网

    XML 地图 | Sitemap 地图