威尼斯vns12561-vns6999威尼斯城官网

O.T.S 时装店,打造独一无二的属性

O.T.S 时装店,打造独一无二的属性

O.T.S

  • 项目类型:商业空间、零售空间、服装店
  • 项目面积:253m?
  • 完成时间:2019年8月

在O.T.S店里,几乎看不到陈列道具,空间成为体验的主体,“墙”营造出层层递进的关系。购物者可以在这里获得一种漫游式的购物体验,特别是在二楼,三层递进的空间,购物者漫游其间,透过不同造型的“墙洞”,“你”和“我”两两相望成为彼此的风景。移步换景式的购物体验也使O.T.S拥有了独一无二的属性。项目的主材选择了有生命感的水磨石。浅灰色和白底粉颗粒的两款水磨石打底,搭配有光泽度和手工纹理感的浅灰色马来漆,加上挂衣杆的金色,共同营造出简约而高雅的购物氛围。水磨石自然的石子纹理为空间奠定了亲切宜人的主调,同时这样的颗粒感,也正体现了设计的另一层意向:“园景”,它最终完满了大家在这个设计中的“造园”梦。


In the O.T.S. store, you can hardly see the display props, the space becomes the main part of the experience, and the "wall" creates a progressive relationship. Shoppers can have a wandering shopping experience here, especially on the second floor, the three-floor progressive space, during which shoppers roam, through different shapes of "hole in the wall", "you" and "I" look at each other as a landscape. The changing scene shopping experience also gives O.T.S its unique attributes. The main material of the project was a living terrazzo. Two terrazzo soles of light grey and white powder, combined with a light grey Malay paint with glossiness and hand-textured texture, coupled with the gold of the hanger rod, create a simple and elegant shopping atmosphere. The natural stone texture of terrazzo lays a pleasant and genial theme for the space. Meanwhile, such grain sense also reflects another intention of the design: "garden view", which finally fulfills our dream of "garden building" in this design.




    Return 返回目录 →  ·  Work details 在线咨询此作品 →

    威尼斯vns12561|vns6999威尼斯城官网

    XML 地图 | Sitemap 地图