威尼斯vns12561-vns6999威尼斯城官网

BOLON眼镜,时尚前沿的经典

BOLON眼镜,时尚前沿的经典

BOLON眼镜

  • 项目类型:商业空间设计
  • 项目面积:96m?
  • 完成时间:2019年4月

店铺位于一个商业综合体内部,沿着宽阔人行道的那侧,有一个较狭窄的入口。大家在长方形场地里放入一个三角形的空间,并在店铺朝外的两个角落放置大镜子,吸引人的同时也扩大了内部空间感受,还可以帮助顾客检查自己搭配不同眼镜时的整体形象。在店铺的中间,玻璃隔断有着橙黄色的渐变,曲面的造型导引了顾客购物流线,同时也围合突出了季节性眼镜产品展示。墙面展示架及门的框架是由蓝色不锈钢组成,与曲面玻璃的橙色形成对比。磨砂玻璃制成的眼镜展示板由板后的LED灯打亮,使眼镜主体的展示更加醒目。定制亚克力照明灯为中央空间提供了整体均匀的照明,光源上也区别于其他附属空间。


The shop is located inside a commercial complex with a narrow entrance along the side of a wide walkway. We put a triangular space in the rectangular site, and placed large mirrors in the two corners facing the shop, which not only attracted people but also expanded the feeling of the internal space, and also helped customers to check their overall image when matching different glasses. In the middle of the store, the glass partition has a gradual orange color, and the curved shape guides the customer's shopping flow, while also surrounding the display of seasonal glasses products. Metope reveals the frame that wears and door is by blue stainless steel composition, form contrast with the orange of curved glass. The display board made of frosted glass is lit by the LED light behind the board, making the display of the main body of the glasses more eye-catching. Custom acrylic lamps provide uniform overall lighting in the central space, and the light source is also different from other ancillary Spaces.



 



    Return 返回目录 →  ·  Work details 在线咨询此作品 →

    威尼斯vns12561|vns6999威尼斯城官网

    XML 地图 | Sitemap 地图